Binnaz UĞUZ  - Türkçe Öğretmeni

Binnaz UĞUZ - Türkçe Öğretmeni

Merhabalar ben  Binnaz Uğuz. 5 Temmuz 1997´de Mersin Silifke´de doğdum. Ilköğretim, ortaöğretim ve liseyi Mersin Silifke´de tamamladım. 2015-2019  yılları arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde lisansımı tamamladım. Ilk görev yerim Sarnıç Ortaokulu. Öğrencilerimle  başladığım bu yolculukta ben onlara öğrenmelerinde rehberlik ederken onlar da bana hayatın farklı yönlerini öğretiyorlar. Öğrencilerimin gözlerinin içinin gülmesi bana güç veriyor.

Bu büyük zenginliğin kıymetini bilerek, öğrencilerimin severek derse gelmesini , sadece ders değil yaşamın içinden deneyimlediğimiz nice olaylarla büyümeyi ve gelişmeyi  diliyorum.

Öğrencilerimin hayatında ufak da olsa yer edinebilirsem en büyük mutluluğum bu olur.