Sarnıç Ortaokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği her tülü eğitim imkânlarıyla donatılmış, temiz ve düzenli güler yüz anlayışıyla hareket edilen bir ortamda; kendisine güvenen araştırmacı ve sorgulayıcı, sorun çözme yeteneği gelişmiş, ekip çalışmasına inanan eğitimcilerle birlikte; Atatürk ilkelerine bağlı sorumluluk sahibi, ileri görüşlü, soran ve sorgulayan, kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sistemi’ nin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda öğrenci – veli ve kurumdaki tüm çalışanlarıyla bir takım çalışması içinde, öğrenciyi en önemli değer görüp, onun duygu ve düşüncelerini önemseyerek, öğrencilerimizin kendine yetebilen, topluma faydalı, sorumluluk alabilen, soran- sorgulayan, çözüm üreten, insan haklarına saygılı, mutlu bireyler olarak yetişmeleri için devam edecekleri bir üst öğrenim kurumuna hazır hale gelmelerini sağlamaktır.

Başarılar: ..

Saatler: 08.15-14.25
Isınma: Lojmanımız okul merkezi sistemi ile ısıtmalıdır. Şebeke suyu bağlıdır.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarnicortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Özlü Mah. Sarnıç Sok. EYYÜBİYE/ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Arkası Tek Tek dağlarına önü ise Harran Ovasına bakmaktadır. Okulun yeri biraz yüksek olduğu için gayet havadar ve serindir.

Adres - Özlü Mah. Sarnıç Sok. EYYÜBİYE/ŞANLIURFA

Ulaşım Okula ulaşım servis ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez okul olup Şanlıurfa il merkezine 53 km uzaklıktadır.